TV16 vill utifrån en tydlig evangelisk luthersk grund inspirera och fördjupa tron på Herren Jesus genom program med olika profil som musik, underhållning, barnprogram, gudstjänster, nyheter, undervisning, andakt, livsberättelser och debatt.

TV16 grundades 2011 av Carl-Henrik Karlsson som en del av Nordisk TV Mission. Sedan 1 oktober 2012 är TV16 en självständig förening med juridiska medlemmar. Namnet syftar på den bekännelse som Petrus ger till Jesus i Matteus 16:16: “Du är Messias, den levande Gudens son.” Den bekännelsen, sade Jesus, var inget som Petrus själv tänkt ut, utan något som blivit uppenbarat för honom.

Vårt syfte är att fler människor skall växa i tro, kunskap och tjänst och få stöd till att ha sitt andliga hem i en lokal församling.

TV16 erbjuder producenter utrymme och marknadsföring för sina program, tillhandahåller ett brett utbud av god kvalitet till konsumenter, samt producerar program som ger orientering i utbudet.

Medlemmar

Församlingar, företag och organisationer som vill vara med och utveckla TV16 kan bli medlemmar för 2000 kr per år.

Mediapartners

Producenter med egen Youtubekanal, podcast och/eller blogg kan medverka på TV16 och få marknadsföring av sitt innehåll genom att bli mediapartners. Läs mer: Erbjudande