INLÄGG. Podcasten ”Det började i Jerusalem” är ett initiativ från prästen och bibelläraren Håkan Sunnliden tillsammans med sönerna Victor och Jacob. Ett formulerat syfte är ”att väcka bibeltolkningen till liv” och det sker genom samtal i åtta avsnitt med varierande längd. Dessa kommer att släppas en gång i veckan med premiär strax före påsk, torsdagen den 21 mars.

– Jag har ju alltid hållit på med bibelläsning och bibeltolkning. Det är både min hobby och profession, så att säga. När jag hade slutat anställningen i Svenska kyrkan började jag skriva bibelkommentarer, och då hade jag den idén att jag skulle gå igenom Nya testamentets böcker i kronologisk ordning, säger Håkan Sunnliden i det första avsnittet som är en introduktion.

LÄS HELA ARTIKELN: Håkan Sunnliden väcker samtal om Bibeln i ny podcast

Få nya inlägg på TV16 via e-post